top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverkoendeweerdt

2de overwinning op rij voor Troy!

Winning is the best way to end the season!

Al 2 jaar op rij mag ik deze zin gebruiken tijdens de MOTUS cross Triatlon in Waasmunster!! Sh#tweer heeft er een speciale editie van gemaakt: koud, slijk, regen,... Na 1 fietsronde kwam Tim Van Daele tot bij mij, ik heb geprobeerd aan te klampen in zijn wiel, dit is me dan ook gelukt, maar Tim gaf al snel het teken dat hij niet zo goed tegen de koude kon... Dus ben ik tegen het einde van het fietsgedeelte een beetje van hem weggereden, waardoor ik met een kleine voorsprong kon beginnen aan het lopen. Ik was nog niet op de hoogte dat Tim gestopt was, dus ben ik 2 rondes vollebak doorgegaan en kwam ik als eerste over de meet. Spijtig dat we de strijd niet konden uitvechten tot aan de finish... Maar ik mocht deze keer samen met Kevin Strubbe en mijn vader op het podium staan 📷😀

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

School Corona

<iframe allowtransparency frameborder='0' height='160' scrolling='no' src='https://www.strava.com/clubs/631684/latest-rides/22c28eba7f7bacefdf57befc256344db38f3dddd?show_rides=false' width='300'></ifr

Comments


bottom of page